Prislista 2020-21

Porträttfotografering

Pris: 2500 kr

Fotografering 45 min – 1 h

Ingår: 8 högupplösta bilder

Utöver de bilder som ingår kan ni välja att köpa extra bilder för 200 kr/st. Vid köp av fler än 10 extra bilder kostar de 150 kr/st.

2 kopia 12

Barnets första år
Fotografering nyfödd, 4 mån, 7 mån, 12 mån

Glöm inte bort att fota er baby! Bebisens första år fortare än du någonsin kan tro! Och när året väl har gått så går det inte att vrida tillbaka klockan. Varje dag upplever din bebis saker för första gången. Du kommer att se din bebis växa från en oskyldigt söt och totalt beroende nyfödd, till en aktiv ettåring som med staplande steg utforskar mer och mer av omvärlden.

Bokar ni in fyra fotograferingar under barnets första år så bjuder jag på den sista fotograferingen och gör i ordning ett collage med fyra bilder, en bild från varje fotograferingstillfälle.

folke1

Bröllopsfotografering

Jag är gärna med och förevigar er bröllopsdag.  Att fotografera bröllop är fantastiskt roligt och något jag tar på stort allvar. Det är ett hedersfyllt uppdrag och om ni tycker om mitt bildspråk och mina bilder så är jag rätt fotograf för er!
Kontakta mig för mer information och bokning.

brollop

Företagsfotografering

Jag erbjuder ditt företag personliga bilder i en naturlig miljö.

Behöver ni personalporträtt, bilder till företagets hemsida, produktbilder eller verksamhetsbilder kontakta mig för offert!

Event, dop, pressbilder eller annat?

Kontakta mig och berätta vad ni behöver hjälp med så går det säkert att lösa!

IMG_1466

484025_646969882033457_1182965683_n

Vid frågor eller bokning kontakta mig på johanna@johannalundin.se

Facebook: Fotograf Johanna Lundin Agerberg

Instagram @fotografjohannalundinagerberg